XIV EDITION OF PRIZES APPORTT – ACT AWARDS PRIZE APPORTT 2016

Tenim el plaer de ser una de les cinc empreses premiades en l’edició d’aquest any dels premis APPORT. Concretament en la categoria de Professionalitat i especial dedicació.

L’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) reconeix amb aquests premis la important tasca de persones, entitats i empreses que dediquen els seus esforços dins del sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona.

Més de 150 empresaris de la comunitat portuària van assistir a la XIV edició dels PREMIS APPORTT 2016 i posterior sopar de Nadal.

L’objectiu dels premis APPORTT

L’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) vol reconèixer la important tasca de persones, entitats i empreses que dediquen els seus esforços dins del sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona.

L’actuació a través de la seva activitat i treball així com els projectes, accions i estratègies que destaquen pel seu caràcter innovador, originalitat i la seva projecció i lideratge, fa que aquests premis reconeguin l’esforç i meritòria tasca, en la feina diària a favor dels treballs que es desenvolupen dins l’àmbit del Port de Tarragona.

Per tot això, APPORTT, en l’interès d’incentivar, estimular i reconèixer aquests esforços, va decidir, ara fa 13 anys, crear uns premis que, d’alguna manera, destaquin la tasca desenvolupada per persones, entitats i empreses en la feina diària dins l’activitat portuària de Tarragona.

PREMIATS 2016

Empresa més activa en la projecció exterior del Port de Tarragona TRANSITOS MARÍTIMOS DE TARRAGONA, S.L. (TMT)

Per la seva destacada trajectòria internacional i per la ferma aposta per fomentar l’activitat comercial del Port de Tarragona.

Innovació i emprenedoria: CONFRARIA DE PESCADORS DE TARRAGONA

Per el seu gran esforç amb les vedes i la conservació del mitjà marí.

> Professionalitat i especial dedicació: AUTOCARES NIKA, S.L.

Per la seva professionalitat i entrega envers les necessitats diverses de qualsevol tipus, i la seva inestimable col·laboració mantinguda sempre amb la ciutat de Tarragona i el seu Port.

> Qualitat i sostenibilitat: REPSOL, S.A.

Ja que ha desenvolupat i implementat a les seves instal·lacions del Port de Tarragona el sistema anomenat HEADS, que permet la detecció d’hidrocarburs en superfícies aquàtiques d’una manera automàtica, continuada, precisa i – segurament la característica més important- amb anticipació.

> Premi especial a: FERNANDO ABAROA DOMÍNGUEZ

Per la seva professionalitat i entrega envers les necessitats diverses de qualsevol tipus, i la seva inestimable col·laboració mantinguda sempre amb APPORTT.